Tročlana porodica nastradala u udesu kod sela Salaš

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jan.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tročlana porodica nastradala u udesu kod sela Salaš

U udesu koji se večeras oko 17 sati dogodio na magistralnom putu Zaječar - Negotin, kod skretanja za selo Salaš, poginula su tri člana jedne porodice.

Prema saznanjima IST Media, na licu mesta nastradali su putnici u automobilu "opel kadet" Z.A (55) i njegov sin I.A (22), dok je majka D.A. podlegla povredama u bolnici u Zaječaru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Do nesreće je došlo kada se putničko vozilo kojim je upravljao Z.A, direktno sudarilo sa kombijem jedne kompanije brze pošte. Na putnički automobil je u tom trenutku naleteo drugi kombi koji nije mogao da se zaustavi.

Vozač kombija brze pošte je povređen, ali nije poznata težina tih povreda.

Prepostavlja se da su uzroci nesreće slaba vidljivost i klizav kolovoz prekriven tankim slojem snega.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tročlana porodice nastradala kod Zaječara

Izvor: B92, 13.Jan.2018

Zaječar -- U udesu koji se večeras oko 17 sati dogodio na magistralnom putu Zaječar - Negotin, kod skretanja za selo Salaš, poginula su tri člana jedne porodice...Prema saznanjima IST Media, na licu mesta nastradali su putnici u automobilu "opel kadet" Z.A (55) i njegov sin I.A (22), dok je majka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.