Izvor: RTS, 27.Dec.2023, 15:44

Смедерево, притвор осумњиченом да je претукао супругу

Суд у Смедереву одредио је притвор до 30 дана мушкарцу осумњиченом да је у алкохолисаном стању поред претњи опасних по живот, више пута ударио супругу и након хитне мере забране приласка и привременог удаљења из стана.
Због постојања основане сумње >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да је извршио кривично дело насиље у породици, осумњиченом С.Д. (50) суд је одредио притвор у трајању од 30 дана, саопштило је Основно јавно тужилаштво у Смедереву.

Осумњиченоме се ставља на терет да је у алкохолисаном стању, у породичној кући у Смедереву, у касним ноћним сатима па до поднева наредног дана својој супрузи упутио најпре вербалне претње и више удараца ногом у пределу тела.
Због тога су му изречене хитне мере забране приласка жртви насиља и привременог удаљења из стана.
С.Д. је како наводи тужилаштво, прекршио хитне мере прописане у два наврата. У раним јутарњим сатима и око поднева, враћао се на место догађаја, упутивши супрузи озбиљне претње по живот и тело и задајући јој ударце затвореним и отвореним шакама у пределу главе, а након тога се удаљавао у непознатом правцу.
Приликом привођења осумњиченом је утврђено и присутво алкохола у организму од 2,20 промила, а у прекршајном поступку је осуђен на казну затвора у трајању од 15 дана. Након што је издржао изречену санкцију одређено му је и задржавање од 48 часова, а потом и притвор.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.