Izvor: Blic, 03.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvižduci za Ejmi Vajnhaus

Na dodeli evropskih nagrada MTV-ja u Minhenu u centru pažnje su bile Avril Lavinj, koja je osvojila priznanja za najboljeg izvođača i „najzarazniju" pesmu godine, i Ejmi Vajnhaus, koja je razočarala publiku očajnim nastupom.

Dok je kanadska pevačica Avril Lavinj blistala od sreće nakon osvojenih nagrada, najtužniji je bio Džastin Timberlejk koji, iako je imao četiri nominacije, nije osvojio nijedno priznanje.

Ejmi Vajnhaus, koja je u centru pažnje britanske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << javnosti zbog skandala sa drogom, osvojila je nagradu „Artist Choice", koju su joj dodelile kolege, a problemi su nastali kada je trebalo da primi priznanje. Ejmi se jedva, teturajući se, uz pomoć svog supruga popela na binu, primila nagradu i kratko rekla „Hvala!" i dobila salve zvižduka razočarane publike, a nije se proslavila ni dok je pevala svoj hit „Back To Black" - ritam i tekst nikako nije mogla da uhvati...

S druge strane, kontroverzni Pit Doerti i njegov bend „Babyshambles" predstavili su se u sasvim korektnom izdanju, a Doerti, koji je, kako kaže, već nekoliko meseci „čist", prisutne je iznenadio profesionalnim ponašanjem i šarmom. Za svaki slučaj, jedan od voditelja Dejvid Grol, iz benda „Foo Fighters", Pitu je zabranio da pije u bekstejdžu. Snup Dog je svoje engleske kolege ubeđivao da bi on problem sa ostrvskim bandama sredio za mesec dana... Samo da mu prošle godine nije zabranjen ulazak u Britaniju...

Dobitnicima su nagrade uručili pevačica Džos Ston, fudbaler Didije Drogba, nekadašnja teniska zvezda Boris Beker, manekenka Lili Kol i vozač Formule 1 Luis Hamilton.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.