Zvezda serije otkrila: Vežbam gola!

Izvor: Mondo, 11.Sep.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda serije otkrila: Vežbam gola!

I savetuje i vama isto...

Ne postoji mnogo ljudi koji bi bili zadovoljni s onim što vide u ogledalu dok rade vežbe potpuno goli. Ali, zvezda serije "Moderna porodica" Sara Hajlend radi to upravo zato što nije lako.

Ona se putem Instagram storija obratila svojim fanovima i otkrila im da mrzi da vidi sebe u ogledalu, ali da zbog toga radi više na svojoj figuri.

"Da li još neko vežba go ispred ogledala jer tako mrzite sebe, pa se terate da vežbate >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << više? Ozbiljna sam. Preporučujem vam svima da to uradite, jer dok ste ispred ogledala tako, stalno razmišljate da morate da imate trbušnjake kao Dua Lipa!", istakla je Sara.

Sramotan snimak lepe glumice! (VIDEO)

Ova izjava je došla nedugo nakon što su glumici fanovi napali da je previše mršava i da bi mogla da "pojede malo hleba", ali im je ona poručila da se sa takvim porukama obrate njenom dečku jer samo on zna koliko hleba jede.

Da li biste vi probali da vežbate goli?

View this post on Instagram

Happy birthday tv daddy!!!!! #tyburrell doesn’t have social media but he’s been one of the biggest influencers (haha get it?) in my life for almost 10 years. I’ve had a lot of “actor dads” but he’s definitely my #1

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on Aug 22, 2018 at 9:54am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.