Zvezda Sinova anarhije: Skinuo bih se go, nemam šta da krijem

Izvor: Blic, 14.Mar.2015, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda "Sinova anarhije": Skinuo bih se go, nemam šta da krijem

Fanovi serije "Sons of anarchy" imali su dosta prilike da uživaju gledajući Čarlija Hunama bez majice, a popularni glumac kaže da nema nikakvih problema i da se potpuno skine go u nekom budućem projektu.

- To što skinem majicu pred kamerama, ni malo mi ne smeta, ali imao sam i ranije scene u kojima sam potpuno go - ispričao je zgodni glumac.

- Imao sam 18 godina kada sam se zbog serije "Queer As Folk" skinuo potpuno nag, ali sam igrao momka koji ima 15 godina pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog cenzure to nikada niej pušteno. Dobro, bio sam tada mlađi, malo više neustrašiva. Ali, skinuo bih se i sad, nemam šta da krijem - kaže Čarli Hunam (34).

On se proslavio igrajući Džeksona Telera u seriji "Sinovi anarhije" za koju je dobio odlične kritike. Odbio je ulogu Kristijana Greja u filmskom hitu "50 nijansi siva", a gledaćemo ga u novom ostvarenju Giljderma del Toro "Crimson Peak" od 16. oktorbra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.