Zvezda Briljantina - NEPREPOZNATLJIVA!

Izvor: Mondo, 17.Okt.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda "Briljantina" - NEPREPOZNATLJIVA!

Ljudi, pa prošlo je 40 godina...

Foto: YouTube

Glumica Stokard Čening je najpoznatija po ulozi "žestoke" Rizo iz kultnog filma "Briljantin", a sada su fanovi imali priliku da je vide uživo na televiziji skoro 40 godina nakon ovog ostvarenja.

Luda teorija o filmu "Briljantin": Sendi je mrtva?! (VIDEO)

Stokard je imala 34 godine kada je glumila Rizo 1978. godine, a danas ima 73. U jutarnjoj emisiji kod Lorejn, fanovi su doživeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pravi šok kada su videli kako glumica sada izgleda, pa su je isprozivali da se "uništila" plastičnim operacijama i da izgleda "užasno".

Wtf has stockard channing done to her face she looks like Joan Collins only Joan looks better pic.twitter.com/A9Ez72rHX7

— 20th Century Modboy (@mattyaloud) October 17, 2017

There are worst things she could do........ like completely botch her face. Whyyyyyyy #StockardChanning#lorraine#growoldgracefullypic.twitter.com/R1vX9DVmUs

— PMF182 (Paula) (@pmf182) October 17, 2017

Ono što zaboravljaju je da "Rizo" nije više mlada i da je čak četiri decenije prošlo od onda, tako da je i razumljivo što, kako kažu, izgleda neprepoznatljivo.

Povezane vestiTravolta: Nekada "Briljantin", danas perika!"Briljantin" - ekipa ponovo na okupu

S druge strane, iako je "Briljantin" jedan od najvoljenih filmova svih vremena, glumica je otkrila da je film pogledala samo DVA puta!

"Da, samo dva puta sam ga pogledala. Jednom kada je bila prva premijera i drugi put na obeležavanju 20 godina od filma", istakla je Stokard.

Podsetite se Rizo i pamtite je ovakvu!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.