Zvala je policiju jer je čula zvuke NASILJA - kad su stigli na adresu, dogodio se POTPUNI OBRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvala je policiju jer je čula zvuke NASILJA - kad su stigli na adresu, dogodio se POTPUNI OBRT!

Nesporazum.

Zabrinuta komšinica prijavila je policiji zvuke koje su joj se učinili kao pozivi u pomoć.

Policajci okruga Palm Bič izašli su na teren i na prijavljenoj adresi zatekli čoveka za kojeg se činilo da popravlja automobil na svom prilazu, izveštava The Palm Beach Post.

“Menjao sam kočnice na automobilu svoje supruge, a moj papagaj Rambo bio je u dvorištu, gde je pričao i pevao. Nešto kasnije pojavila su se četvorica policajaca rekavši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je komšinica nazvala jer je čula ženu kako zove u pomoć.” – rekao je prijavljeni čovek.

Odmah sam upoznao policajce sa Rambom i svi smo se dobro nasmejali. Posle sam Ramba upoznao i sa komšinicom koja ga je prijavila. I ona se dobro nasmejala.”

Ponekad Rambo viče “pomozi, pomozi, pusti me napolje”. Vlasnik ga je to naučio kada je bio dete, a Rambo je provodio vreme u kavezu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.