Znamo da voli devojke, a evo šta nam je sad otkrila

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019, 05:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znamo da voli devojke, a evo šta nam je sad otkrila

Rijaliti zvezda nam je pokazala "novu sebe".

View this post on Instagram

New Me - thank you @joel_maghair21 & @remibutlerbeauty

A post shared by - (@meganbartonhanson_) on Jul 28, 2019 at 4:04am PDT

Bivša rijaliti učesnica Megan Barton Henson objavila je na svom Instagram profilu "novu sebe", kako je napisla pored slike.

Naime ova zgodna cica je od nekada zavodljive plavuše prešla u neodoljivu brinetu, a njeni pratioci su oduševljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovom promenom, pa je tako pridobila mnoštvo lajkova, ali i pozitivnih komentara.

Megan je početkom godine raskinula vezu s Vesom Nelsonom, momkom kojeg je upoznala u rijalitiju Love Island. Ubrzo su krenule glasine da je "smuvala Delea Alija", a onda i da ju je fudbaler "spopadao", ali da ga je odbila jer je neozbiljan.

Britanski mediji su pisali da se rijalliti zvezda zbližila s igračem Totenhema, ali da je u isto vreme upoznala i nekadašnjeg fudbalera Džejdona Gibsa, brata blizanca Kirena Gibsa. S njim je potom uplovila u vezu, ali nedavno je, na žurci ITV televizije, pokazala da nije više ni s njim.

View this post on Instagram

25 is feeling good @makeupbymikey @hairbysarrah @glamorhairlondon

A post shared by - (@meganbartonhanson_) on Mar 21, 2019 at 1:45pm PDT

Ona je otkrila da sad ima devojku i to rijaliti zvezde Demi Sims, učesnicu šoua "TOWIE".

Obe su okupljenim fotoreporterima rekle da su "stvarno zajedno" i da su srećne.

Megan je nedavno otkrila da je biseksualka, i da su žene bolje u krevetu.

View this post on Instagram

Missing LA with @prettylittlething ❤️

A post shared by - (@meganbartonhanson_) on Jul 25, 2019 at 4:26am PDT

View this post on Instagram

Thank you @mesoclinicuk in @westfieldstratfordcity for hooking me up with Laser hair removal treatments. It’s literally changed my life, being naturally brunette I have always been worried about my leg hair being stubbly but after just 2 sessions I’ve gone from shaving my legs every other day to once a week! thanks again @mesoclinicuk so quick, professional and easy to get to!

A post shared by - (@meganbartonhanson_) on Jul 8, 2019 at 3:00am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.