Znam da vam ovo smeta! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 10.Jan.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znam da vam ovo smeta! (FOTO, VIDEO)

Kraljica popa o činjenici da njen "nekonvencionalni životni stil" i mlađi muškarci iritiraju javnost.

Kraljica popa Madona rekla je u intervjuu za "Harpers bazar" da je oduvek živela nekonvencionalno, i da to mnogima smeta.

"Uvek sam se osećala potlačeno. Znam da će mnogi reći 'ne lupetaj, ti si bogata, uspešna, BELA pop zvezda', ali ne znaju oni sve. Šutirali su me tokom čitave moje karijere, zato što sam žensko i zato što ne želim da živim konvencionalan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << život. Danas imam ljubavnike koji su po 30 godina mlađi od mene, i ljudima je neprijatno kada to vide" rekla je ona i najavila da će novi pravac u njenoj karijeri biti stend-ap komedija!

I to posle ovakvih nastupa...



Izvor: YouTube

"Ranije su pre mene nastupali komičari Ejmi Šumer, Dejv Šapel, Kris Rok... Rekla sam im da mogu da odstupe i da ću ubuduće sama raditi stend-ap. Privlači me ideja da samo uzmem mikrofon i pričam šta god želim, ne moram da pevam," rekla je ona.

Povezane vestiNajneverovatniji trač o Madoni

Madona, koja je igrala u filmovima "Očajnički tražeći Suzan", "Evita", "Četiri sobe", "Njihova liga" i drugim, najavila je i novi filmski projekat.

"Napisala sam scenario i režiraću film po knjizi 'Nemogući životi Grete Vels'. U pitanju je priča koja se bavi mnogim važnim temama, kao što su prava žena, građanska ili prava LGBT zajednice," rekla je ona.

Knjiga Endrjua Šona Grira prati Gretu Vols koja se nakon raskida sa partnerom i smrti brata blizanca odlučuje na tretmane elektrošokovima, usled kojih putuje kroz vreme u doba Prvog i Drugog svetskog rata.

Lost and Found❄️❄️❄️❄️❄️☔️ @harpersbazaar @luigiandiango @baron_films

A video posted by Madonna (@madonna) on Jan 9, 2017 at 6:03pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.