Izvor: Press, 21.Feb.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlata Petrović u suzama zbog Šaulića: Umrla je narodna muzika!

Pevačica Zlata Petrović neutešna je od kada je saznala da je njen kolega i veliki prijatelj Šaban Šaulić minulog vikenda izgubio život.
- Šaban je moja porodica, stric mom sinu Mikiju. Hasanova i Šabanova majka su rođene sestre. Izgubila sam prijatelja do srži, a znali smo jedno o drugom skoro sve. Više smo vremena proveli nas dvoje zajedno nego svako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od nas sa svojom porodicom. U mladosti, pa do unazad 10 godina, znali smo da po dva dana provedemo za kafanskim stolom. Obožavala sam da pijem sa njim posle nastupa, tokom i pred istog, a inače nikad ne popijem ni čašicu. Neopisivo mi je prijalo da u zoru koju smo dočekivali u kafani slušam Šabanov glas uz harmoniku. Tad je najlepše pevao. Kad nije bilo harmonike Šaban je lupko po stolu i davao sebi ritam. Neću da verujem da mog Saleta nema - potreseno priča Zlata.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.