Zidan otklonio sve dileme oko statusa Bejla

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan otklonio sve dileme oko statusa Bejla

Izgleda da ljubav ponovo cveta… Real Madrid je preko celog leta gledao kako da se otarasi Gareta Bejla, a na kraju, Velšanin ostaje u Madridu!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,85 na pobedu Espanjola protiv Sevilje.
Ovako nešto moglo je da se nasluti posle činjenice da je Bejl bio starter u premijernom meču Real Madrida u La Ligi.
– Bejl ostaje u Realu. Svi u ekipi su pozitivni i on je deo tima. Planirao sam da on počne meč protiv Selte, bez obrzira na povredu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Edena Azara. Sada je najvažnije da se skoncentrišemo na sezonu koja je počela – rekao je Zidan posle pobede protiv Selte (3:1) u subotu.
Bejl je na gostovanju Selti odigrao 75 minuta. Nije se upisao u strelce, ali je bio asistent kod prvog pogotka Karima Benzeme u 12. minutu.

The post Zidan otklonio sve dileme oko statusa Bejla appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

VELEOBRT Otpisani Velšanin postaje uzdanica Reala

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019

Celog leta su ga selili iz Madrida. On je za to vreme igrao golf i čekao ponude. Najvrednija je stigla iz Kine, ali ga je “veto” predsednika Pereza sprečio da postane najplaćeniji igrač u istoriji fudbala. Nudili su mu 1.300.000 evra nedeljno! Posle svega, Geret Bejl ostaje u Realu! Na meču...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.