Žene šarmom obaraju cene

Izvor: Dzungla.org, 24.Avg.2012, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene šarmom obaraju cene

Žene koje su flertovale uspele su da se izbore za značajne popuste, naravno kada je prodavac muškarac

AUTOMOBIL, kao omiljena muška „igračka“, ima dve cene – onu po kojoj ga kupuju muškarci, i onu koju plaća žena. Pogađate, žena je u prednosti.
Zahvaljujući svom šarmu, odnosno kombinaciji topline, zaigranosti, laskanja i zavođenja, koji obilato koriste tokom kupovine, žena je u stanju poprilično da obori cenu.
To su ustanovili engleski i američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << stručnjaci, koji se godinama bave nizom eksperimenata na temu ženskog šarma.
U jednom eksperimentu, u kojem su učestvovali pripadnici oba pola, učesnicima je rečeno da zamisle automobil u vrednosti od 750 funti. Potom su im dali detaljan opis potencijalnog kupca ženskog pola.
Polovina od njih dobila je opise žena sklonih flertovanju, za koje je rečeno da izazovno gledaju prodavca od glave do pete, nežno naginju glavu ustranu pa napred i nazad, povremeno lagano dodiruju ruke prodavaca, laskaju mu i, na kraju, traže nižu cenu.
Rezultati istraživanja bili su očekivani.
Žene koje su flertovale uspele su da se izbore za značajne popuste, naravno kada je prodavac muškarac. Ipak, upozoravaju stručnjaci, flertovanje mora da bude sa merom, jer preterano laskanje ne daje dobre rezultate.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Žene šarmom obaraju cijene

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Avg.2012

Automobil, kao omiljena muška "igračka", ima dvije cijene onu po kojoj ga kupuju muškarci, i onu koju plaća žena. Pogađate, žena je u prednosti. Zahvaljujući svom šarmu, odnosno kombinaciji topline, zaigranosti, laskanja i zavođenja, koji obilato koriste tokom kupovine, žena je u stanju poprilično...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.