Žene mi više ne veruju

Izvor: 011vodič.com, 15.Jan.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene mi više ne veruju

Džek Nikolson (77), jedan od najboljih holivudskih glumaca svih vremena, izjavio je za magazin „Closer“ da je nezadovoljan svojim ljubavnim životom i da je pesimista što se tiče budućnosti. “Žudim za nekim, ali šanse mi i nisu neke. Žene mi više ne veruju. Voleo bih da imam još jednu romantičnu vezu, još sam divlji u srcu, ali ne mogu više da se samo tako nabacujem ženama. Neću da umrem sam“, rekao je Nikolson, plašeći se da će umreti sam.
On se podsetio i veze sa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koleginicom Anđelikom Hjuston, sa kojom je bio u više navrata.
“Imao sam sve što muškarac može da poželi, ali ne mogu da kažem da sam zadovoljan svojim ljubavnim životom.“
Anđelika je nedavno izjavila da je Džek bio ljubav njenog života. Džek ima petoro dece. On je od 1962. do 1968. bio u braku sa Sandrom Najt, sa kojom je dobio ćerku Dženifer. Sina Kejleba je dobio u vezi sa glumicom Suzan Anspač.
Sa danskom manekenkom Vini Holman ima ćerku Hani. Iz veze sa glumicom Rebekom Brusard ima ćerku Lorejn i sina Rejmonda. Džek iza sebe ima brojne veze, između ostalih i sa Kejt Mos, Šeron Stoun, Dru Barimor.

The post Žene mi više ne veruju appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.