Žena ruskog političara se obnažila da bi narod glasao za njega (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena ruskog političara se obnažila da bi narod glasao za njega (VIDEO)

Provokativna fotografija žene regionalnog zamenika okružena nagim modelima predstavlja najnoviji potez kako bi se Rusi podstakli da izađu na predsedničke izbore u nedelju.

Na slici koja je privukla pažnju medija, Julija Djaltova pozira u društvu osam golih modela, čija naga tela natkriva natpis na kojem piše: "Mi idemo na izbore".  Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama pisalo je "Vidimo se na glasačkim mestima".

Julija je supruga Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Djaltova, predsednika partije Ujedinjena Rusija i vladajućeg poslanika u lokalnoj skupštini Arhangelska.

Mungkin menarik jg utk iklan capres Jomblo https://t.co/thLhyNboZV

Istri kepala daerah di Rusia Yulia Dyatlova berfoto bersama delapan model berkaki jenjang untuk mengajak warga memilih capres. Tertarik? — Bugsy (@Yovis_Archi) March 13, 2018

- Sve ove žene su drugačije, bave se različitim poslovima - jedna je inženjer, druga profesorka, treća fitnes instruktorka. Želele smo da učinimo ovaj svet malo lepšim i našu zemlju boljom i pokazale smo da različiti tipovi ljudi treba da budu zainteresovani za budućnost - rekla je Djaltova novinarima objašnjavajući da njen suprug nije ljubomoran niti posramljen zbog ovakvog poteza.

Ovo nije prva u niz u provokativnih kampanja. Nedavno se pojavila i serija stikera koju je objavio magazin "Maksim" za aplikacije za čet u kojoj žene na provokativan način zavode muškarce i podstiču ih da izađu na glasanje. Takođe, rusko izdanje magazina objavilo je foto-set provokativnih modela koje odlaze na izbore. Pogledajte video.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBRA TAKTIKA ZA IZBORE: Putin našao način da PRIDOBIJE što više GLASAČA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2018

Spot od kog zastaje dah..Provokativna fotografija žene regionalnog zamenika okružena nagim modelima predstavlja najnoviji potez kako bi se Rusi podstakli da izađu na predsedničke izbore u nedelju...Pročitajte i:..Na slici koja je privukla pažnju medija, Julija Djaltova pozira u društvu osam golih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Provokativna kampanja: Golim fotografijama poziva narod da glasa za njenog muža

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2018, 12:44

Provokativna fotografija žene regionalnog zamjenika okružena nagim modelima predstavlja najnoviji potez kako bi se Rusi podstakli da izađu na predsjedničke izbore u nedjelju...Na slici koja je privukla pažnju medija, Julija Djaltova pozira u društvu osam golih modela, čija naga tijela natkriva...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.