Žena je proverila čime se njen mačak bavi dok je nema, snimak joj je slomio srce (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena je proverila čime se njen mačak bavi dok je nema, snimak joj je slomio srce (VIDEO)

Pati kao niko.

Za mačke mnogi kažu da su potpuna suprotnost pasa. Kažu da su sebične manipulatorke koje vole svoje vlasnike samo kada ovi treba da im daju hranu. Kažu da nisu toliko vezane za svoje vlasnike i da im ne fale kad ih nema… No, je li to zaista tako?

Ovaj snimak pokazuje da takve tvrdnje nemaju veze s istinom. Jedna žena je ostavila kameru u hodniku i snimila što se događa dok je nema kod kuće. Sa psom je išla u kratku šetnju i kasnije proverila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je njen mačak radio dok nije bila tu. Ono što je videla slomilo joj je srce.

Dobro poslušajte vsnimak, neki kažu da čuju kako mačak kaže “I love you” (Volim te) i pita “Where are you?” (Gde si?). Čujete li i vi uzvike usamljenog mačka?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.