Izvor: Njuz.net, 02.Mar.2024, 16:17

Žena izbacila muža iz kuće jer je već mesecima oslovljava sa “Dragananas”

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 2. mart 2024, (Njuz) – Dragana Ž. iz Beograda izbacila je svog supruga Gorana Ž. iz porodičnog stana jer je već par meseci oslovljavao sa “Dragananas”.
Sve je, kako saznajemo, počelo prilično bezazleno.
– Muž je na televiziji često gledao reklamu u kojoj se kaže “Srećan ti rođendanas!”, povodom rođendana onog trgovinskog sajta. Bile su tu i pesme u kojima se pominje Ananas i one zaista jesu bile prilično zarazne. Najpre je počeo sve moguće pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da prepevava ubacujući “Ananas” u njih. Supruga je mislila da će ga posle nekoliko dana proći, ali nije. Postajalo je sve gore i gore, pa je došlo do toga da je ubacivao reč “Ananas” i u druge reči tokom razgovora, a ženi je prekipelo kad je počeo i ukućane tako da oslovljava – navodi komšinica ovog bračnog para.
Prema njenim rečima, suprugu je počeo da oslovljava isključivo sa “Dragananas”.
– Nije ga bukvalno izbacila, ali sugerisala mu je u jednom trenutku da ode na par dana kod svojih roditelja jer je ionako trebalo nešto da im pomogne. On je prihvatio predlog, na šta je ona rekla “Eto, taman da se i meni malo odmori glava”. Usledio je njegov odgovor “Misliš…glavananas?”, nakon čega je brzo izleteo iz stana – opisala nam je dobro obaveštena komšinica.
Njuz je pokušao da stupi u kontakt sa ovo dvoje neobičnih supružnika i dok nam Goran nije odgovarao na pozive i poruke, Dragana je imala kratak komentar.
– Ne znam odakle vam to, nema apsolutno nikakvih problema između nas, Goran je kod svojih i očekujem ga sutrananas – poručila je ona.
The post Žena izbacila muža iz kuće jer je već mesecima oslovljava sa “Dragananas” appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.