Željko Nastupao u Hrvatskoj uz nezapamćene mere obezbeđenja (FOTO)

Izvor: S media, 26.Avg.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Nastupao u Hrvatskoj uz nezapamćene mere obezbeđenja (FOTO)

Iako nekima nije odgovaralo da pevač održi koncert, to se dogodilo ali uz veliku količinu obezbeđenja.

Željko Joksimović, čiji je dolazak podigao veliku prašinu i izazvao proteste meštana Dubrovačko-neretvanskoj županije, nastupio je sinoć na plaži u Kuparima. Na plaži se okupilo oko hiljadu posetilaca većinom žena a Joksimović je koncert počeo s nekoliko svojih pop pesama s kojima je stekao status "balkanske zvezde". U drugom dijelu, s bine su odzvanjale >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pesme poznatog istočnog narodnjačkog melosa obrađenog u modernijim "disko" ritmovima.

Koncert je protekao bez i najmanjeg incidenta, a pratile su ga dosad neviđene mere obezbeđenja. Od samog ulaza u Kupare, parkom do plaže i na okolnim prostorima policije je bilo na svakom koraku, dok je prostor oko same bine osiguravalo tridesetak ljudi iz obezbeđenja. Fotograije sa nastupa pogledajte OVDE.

***Atraktivna pevačica priredila nezaboravan provod: U njenim oblinama uživale su i "debeljuce" (FOTO)

***Pevačica priredila slatko iznenađenje: Ove slike Emina Jahović čuvala je čak šest meseci (FOTO)

***Tinejdžerke bi joj zavidile na figuri: Verovali ili ne ali ova dama ima 46 godina (FOTO)

Izvor: S media/Zupcica.hr, Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.