Izvor: Njuz.net, 27.Jan.2023, 13:23

Železnice Srbije objavile raspored iskliznuća vozova

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 27. januar 2023, (Njuz) – Železnice Srbije objavile su raspored budućih iskliznuća vozova koji će početi da se primenjuje od 1. februara, a važiće do 31. oktobra 2023. godine.
Kako se navodi u saopštenju, poslednji događaji pokazali su da je neophodno uvesti red i u ovaj segment železničkog saobraćaja.
– Ovakvi neplanski događaji značajno remete naš rad, tako da ćemo ih na ovaj način preduprediti i biti spremni za delovanje. Takođe je u toku je izrada >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << studija koja će nam omogućiti da pored tačnog rasporeda budućih iskliznuća vozova, isplaniramo i približno tačne lokacije na kojima će do njih doći, ističu u Železnicama Srbije.
U ovom javnom preduzeću dodaju i da će period do 31. oktobra biti iskorićeš za praćenje efekata uvođenja raspored iskliznuća vozova, a ako pokaže dobre rezultate, ova praksa biće nastavljena.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.