Izvor: Blic, 12.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žele malo keša i papaju

Žele malo keša i papaju

Hard rok bend 'Vajtsnejk' održaće koncert 30. jula na 'Tašmajdanu'. Grupa obeležava 30 godina karijere, a u Srbiju dolaze u sastavu: Dag Oldridž (gitara), Tomi Oldridž (bubanj), Reb Bič (gitara), Timoti Druri (klavijature), Juraja Dafi (bas) i pevač Dejvid Koverdejl. Rok zvezde su na turneji na kojoj promovišu DVD/CD 'Live... In The Still Of The Night'.

- Ova turneja je misija. Hoću svima da pokažem kako se uz rokenrol mogu dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osećati - kaže Koverdejl.

Naravno, kao i sve veliki svetske zvezde, i 'Vajtsnejk' ima listu zahteva koje su postavili organizatorima koncerta. 'Vajtsnejk' će na 'Tašmajdanu' nastupiti na bini dugačkoj 15 i širokoj 12 metara, a žele da se iza bine nalaze dve komforne sobe za presvlačenje sa kupatilom, u kojem će biti 30 peškira za ruke i 40 za tuširanje. Na dan koncerta, žele doručak i ručak za 12 ljudi, a večeru za 22 osobe. Što se tiče pića, članove benda, u garderobi mora da čeka 24 limenke ili 36 flaša piva, litar đusa od pomorandže...U sobi Koverdejla mora da bude veliki izbor čajeva - 'Altiva ginger tea', 'Yorkshire Harrigate English tea', osam litara 'Evian' vode na sobnoj temperaturi, med, limun i mleko od soje.

Ostali članovi benda tražili su da im u sobi budu kafa, čajevi, mleko, 'Stevia' voda, 18 litara flaširane vode, 12 litara 'Evian' vode, 12 limenki dijetalne 'koka-kole' i isto toliko obične, šest litara voćnog soka, flašu vina 'kianti rufino'.

Takođe, poželeli su i veliki izbor različitog voća (banane, papaje, jabuke, borovnice, maline, avokado...), razne vrste semeki (suncokret, pistaći, kikiriki...). Bend ima običaj da za vreme koncerta naručuje hranu iz restorana (najčešće suši), a verovatno su zbog toga tražili od organizatora da im obezbedi malo novca u kešu ukoliko im zatreba.

Karte za koncert mogu su kupiti u pretprodaji u SKC-u, Domu omladine, 'Miks mjuzik šopu'. Cena je do ponedeljka 2.000, a nakon toga 2.500 dinara.

N. Džodan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.