Zbog ovoga, Prija ne može uskoro ponovo da zatrudni

Izvor: Mondo, 28.Jul.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga, Prija ne može uskoro ponovo da zatrudni

Aleksandra Prijović želi još jedno dete i to devojčicu, ali će morati malo da pričeka.

Pevačica Aleksandra Prijović, koja je nedavno dobila sina Aleksandra sa pastorom pevačice Lepe Brene, Filipom Živojinovićem, izjavila je da bi volela da rodi i kćerku.

Međutim, ona će iz zdravstvenih razloga morati da sačeka još neko vreme na ostvarenje ove želje.

"Ne smem zbog carskog reza najmanje dve godine, i onda neka ćerkica", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izjavila je lepa pevačica u emisiji "Premijera".

Brojna medicinska istraživanja pokazala su da je važno sačekati najmanje 18 meseci na drugo dete nakon porođaja carskim rezom. Ističe se da je to period koji je potreban kako bi se telo žene u potpunosti oporavilo i time smanjili rizici za komplikacije prilikom naredne trudnoće.

Prijovićka je nedavno izjavila da je čeka radno leto, ali i da svaki slobodan trenutak provodi sa sinom Aleksandrom.

"Odem na nekoliko sati i vratim se odmah. Svakako, tu su naše majke i baka i deka i tata, stalno je neko sa njim, tako da ja to što odem na kratko, vratim se odmah. Uvek se trudim da se vratim kući što pre", istakla je ona za MONDO.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.