Zbog kilaže je sa njom bilo najteže raditi!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kilaže je sa njom bilo najteže raditi!

Kreator je otkrio koja folkerka mu je zadala najveće "muke"

Saša Vidić je gostujući u emisiji "Rada sam" otkrio kako je počeo da se bavi dizajniranjem, kako mu je bilo kad je 1991. godine došao u Beograd i još mnogo toga.

On je kod Rade Radenović priznao da najviše voli da sarađuje sa damama koje nose konfekcijski broj 38 ili 40, odnosno, da nisu premršave, ali je otkrio i da mu je sa Sekom Aleksić bilo najteže da radi.

Skinule >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se pevačice II deo (FOTO, ANKETA)

"Sa Sekom baš volim da radim, ona je moj veliki prijatelj. Ona je kao veliko dete, ne zna da li je dete ili je odrasla. Ipak, sa njom mi je bilo najteže jer je imala velike oscilacije u kilaži. Ali dobro, sad je vratila liniju i super je", rekao je Vidić, prenosi "Pink.rs".

#pinkovezvezde #finale @rtvpinkofficial #live #music

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on Jul 8, 2017 at 1:35pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.