Zbog čega je folkerka u bolnici i kakve su prognoze

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega je folkerka u bolnici i kakve su prognoze

Pevačica je objavila svima da joj je zdravstveno stanje trenutno loše zbog čega je otkazala predstojeće nastupe.

Pevačica Katarina Grujić hitno je hospitalizovana pre dva dana zbog teške upale bubrega. Naime, kako saznajemo, pevačica se u poslednjih mesec dana nije osećala dobro, ali budući da je stalno na nastupima, nije imala vremena da ode kod lekara.

Međutim, njeno zdravstveno stanje se u poslednje vreme pogoršalo, a nakon što je Grujićeva, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dva dana, zbog neizdrživih bolova otišla kod doktora.

"Prolazile su nedelje, njoj nije bilo bolje. Svakim radnim vikendom situacija se pogoršavala i ona je brzo shvatila da joj se dešava ne što mnogo alarmantnije od gripa. Jednog jutra, Kaća je s nastupa u prestonici stigla pred zoru kući i polako spremala za spavanje. Međutim, u tom trenutku stomak i leđa su počeli toliko da je bole da nije mogla da stoji na nogama. Počela je da vrišti od bola, ne uspevajući da se pomeri. Pozvala je drugaricu i zamolila je da dođe po nju", priča izvor i dodaje da je potom otišla konačno u bolnicu, gde su joj rekli da je stanje ozbiljno.

Kakav ulov: "Katarina Grujić je riba ribetina!"

"Kada je sa drugaricom otišla u bolnicu, po njenom izgledu bilo je svima jasno koliko je loše. Sproveli su je na ispitivanja i vrlo brzo zaključili da ima najteži oblik upale bubrega. Ni lekari nisu mogli da veruju da je sve vreme čekala i trpela bolove s obzirom na to da je stanje njenih bubrega bilo užasno. Rekli su joj da će morati da ostane u bolnici i otkaže sve nastupe. Šokirala se i nije mogla da veruje da ju je bolest snašla usred letnje sezone. Određeni su hospitalizacija od 15 dana i strogo mirovanje. Objašnjeno joj je bi ozbiljnim posledicama mogla da se suoči ako se ogluši o to što lekari kažu, što ju je uplašilo. Trenutno je i dalje bolnici radi detaljne analize i trebalo bi za pet dana da izađe kada će biti mnogo bolje. Posle ovoga će sigurno više voditi računa o zdravlju", zaključio je izvor.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.