Zbog bezbednosti u saobraćaju svim vozačima zabranjeno da voze

Izvor: Njuz.net, 09.Dec.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog bezbednosti u saobraćaju svim vozačima zabranjeno da voze

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeNajveći broj saobraćajnih nesreća dešava se upravo tokom vožnje

BEOGRAD, 9. decembar 2014, (Njuz) – Ministar policije Nebojša Stefanović odlučio je da uvede zabranu vožnje za sve vozače sa ciljem povećanja bezbednosti u saobraćaju. Zabrana će važiti za sve vozače na teritoriji Srbije, bez obzira na godine i vozačko iskustvo, saznaje Njuz.
Stefanović je izjavio da je odluku doneo na osnovu statistike koja pokazuje da se najveći broj saobraćajnih nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << u kojima učestvuju vozači dešava upravo tokom vožnje.
- Naš cilj je da sačuvamo živote i podignemo bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Poražavajuće deluju podaci da su upravo učesnici u saobraćaju oni koji izazivaju najveći broj saobraćajnih nesreća – objasnio je Stefanović u izjavi za Njuz.
- Ovom zabranom rešićemo još nekoliko gorućih problema kada je saobraćaj u pitanju. Neće više biti bahate vožnje, vozača koji razgovaraju telefonom dok upravljaju vozilom, a i problem parkiranja praktično neće postojati – napomenuo je ministar.
Stefanović je napomenuo da nove odredbe neće zaobići ni sve one koji još nisu položili vozački ispit, ali će zabrana za njih važiti tek od momenta kada polože vožnju.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.