Završila na sajtu za odrasle! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Maj.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završila na sajtu za odrasle! (FOTO, VIDEO)

Jelena Gavrilović: "Bolje da se piše o onome što trenutno radim, nego nečemu što je bilo pre deset godina"

Pre skoro deset godina svet je video "Srpski film", najkontroverznije domaće ostvarenje koje je pobralo brojne nagrade na svetskim festivalima i "popilo" zabrane prikazivanja.

Reditelj Srđan Spasojević je tada MONDU rekao da je reakcija svetske javnosti - zabrana prikazivanja, pa nagrade koje su usledile "pravi cirkus", a brojni filmski Internet portali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << film svrstali među "deset najstrašnijih filmova ikada"

Sada je "Srpski film" ponovo u centru pažnje, ali zbog golišavih scena glumice Jelene Gavrilović koje su osvanule na sajtovima za odrasle.

"Nisam znala da sam na sajtu za odrase i pravo da vam kažem - ne interesuje me. Niti to pratim, niti mi je neko za to javio. Da li mi smeta - ne smeta, jer me se ne dotiče. Ipak, volela bih da se više priča o onome što trenutno radim i da fokus bude stavljen na druge stvari, a ne na to", rekla je glumica Jelena Gavrilović listu "Alo".

Pogledajte MONDO priloge s Jelenom:

Izvor: MONDO



Izvor: MONDO



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.