Završiće na poligrafu?!

Izvor: Mondo, 22.Jan.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završiće na poligrafu?!

Afera oko vanbračnog sina Miroslava Ilića možda će se završiti na ispitivanju koje utvrđuje istinitost izjava?!

Foto: YouTube

Mladić Devin Antonović stigao je sa majkom Mirjanom prošle nedelje u Srbiju, kako bi drugi put za osam godina pokušao da stupi u kontakt sa pevačem Miroslavom Ilićem i utvrdi da li je on njegov otac.

Ilić je "biranim" rečima rekao da ne želi da se podvrgne DNK analizi, ispsovao koleginicu Lepu Brenu koja je primila Antonoviće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u svoj dom na Bežanijskoj kosi, a zatim je domaćoj štampi rekao da sa "egzibicionistima" ne želi da ima posla.

"Kurir" je objavio ispovest nekadašnjeg prijatelja Miroslava i Mirjane, koji je naveo da oni nikada nisu bili zajedno, a da ja Mirjana "progonila" pevača.

"U ovoj priči nisam bitna ja, već dete. Hajde da sad svi lepo odemo na poligraf, ja sam spremna, i da vidimo ko priča istinu, a ko laže", rekla je Mirjana istom listu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.