Zavele čuvare seksi kostimima pa oslobodile 28 zatvorenika

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavele čuvare seksi kostimima pa oslobodile 28 zatvorenika

U jednom brazilskom zatvoru čak 28 zatvorenika je pobeglo kada su tri žene u seksi kostimima zavele čuvare i skrenule im pažnju sa zatvorskih ćelija.

Policija je jutro posle masovnog bekstva pronašla tri gola čuvara vezanih ruku. Oni tvrde da su ih dotične žene drogirale posle orgije u zatvorskim spavaonicama, a onda im uzele ključeve i pustile zatvorenike.

-  Plan je bio da ih zavedu. Prvo su im sipale jeftini viski sa pilulama za spavanje, a onda su ukrale >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ključeve i otvorile bez alarma vrata zatvorenicima - rekla je policajka Angelina Fereira.

Od trenutka kada su popili viski, čuvari se ne sećaju ničega. Jedan je spavao celo popodne i nije bio sposoban da odgovara na pitanja. Istraga je utvrdila da su zatvorenici odneli i nekoliko pištolja i pušaka sa municijom, a u zatvoru je pronađena seksi uniforma koju su dotične nosile da bi zavele čuvare.

Sve je osmislio zatvorenik koji je bio u vezi sa jednom od devojaka, a policija i dalje traga za njima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.