Zatrudnela u Parovima?!

Izvor: Mondo, 07.Nov.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatrudnela u Parovima?!

Starleta traži test za trudnoću!

Hrvatska starleta Ava Karabatić zamolila je produkciju da joj se urade analize krvi, pošto misli da je u drugom stanju!

"Molim vas, lice mi je grozno, treba mi kozmetičar, ciklus mi kasni 20 dana i hoću da me vodite kod ginekologa da mi se urade hormoni i test za trudnoću", napisala je ona u pismu produkciji.

Ava je navodno imala seks sa Crnogorcem Markom Perovićem - odnosno, ona se o tome nije izjašnjavala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dok Marko tvrdi da se "omrsio". Starletin otac Ivica misli da je Ava, ako je uopšte trudna, u tom stanju i ušla u rijaliti.

"Imala je dečka nedelju dana pred rijaliti, ako je trudna, on je otac. Ne znam da li je spavala sa nekim u rijalitiju, ona je velika i pametna i zna šta radi", rekao je on za "Kurir".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.