Zategla se Zlata Petrović

Izvor: Dzungla.org, 26.Nov.2012, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zategla se Zlata Petrović

Petrovićka za snimanje spota, prvog posle 15 godina, smršala pomoću stroge dijete
Zlatu za potrebe spota šminkao Empero Atriz

Utegla se.
Zlata Petrović smršala je deset kilograma. I to zbog snimanja spota za pesmu „Vino“, prvog posle 15 godina. Na nagovor Dejana Milićevića ona je opet ekranizovala jednu pesmu, a pošto je njegova zamisao bila da je utegne u triko, u kojem se sve ocrtava, morala je da se otarasi viška. Koleginice >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << su odmah počele da pričaju da je išla pod nož, tačnije na liposukciju, ali Zlata to negira.

- Ma kakva liposukcija. Bojim se čak i injekcije kojom se ubrizgava botoks. Mesec dana pred snimanje bila sam na strogom režimu ishrane, ali i genetika je učinila svoje. Takođe sam se mazala onim starim, jeftinim kremama koje su koristile naše bake – kaže Zlata, koja je zbog spota pohađala časove saksofona.

- Išla sam na časove da bih što uverljivije odradila tu scenu. Kasnije sam imala upalu mišića ruku i guze, jer sam morala držim težak saksofon u rukama a u isto vreme da igram orijentalni ples kukovima. I sve to na štiklama od 15 centimetara. Inače, pošto je ovo moj prvi spot posle mnogo vremena, angažovala sam najboljeg šminkera u Evropi, čuvenog Empera Atriza - hvali se Zlata.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koja folkerka je žena-mačka?

Izvor: Tracara.com, 26.Nov.2012

Ko je zgodna folkerka? Svojevremeno je sa bivšim mužem učestvovala u jednom rijalitiju ružičaste televizije. U ovakvom izdanju pevačica je odlučila da snimi spot i to prvi posle, verovali ili ne, 15 godina! Da li je prepoznajete?Ako ste uspeli da prepoznate Zlatu Petrović, svaka vam čast! :)...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.