Zastrašujuće KOLKO LIČE: Ovo su poznate face i njihovi DVOJNICI - Rođena majka bi ih pomešala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 21:42

Zastrašujuće KOL'KO LIČE: Ovo su poznate face i njihovi DVOJNICI - Rođena majka bi ih pomešala (FOTO)

Ako se zagledate, možda i uspete da pronađete minimalne razlike?

Ponekad možemo videti nekoga zbog koga se osećamo kao da se gledamo u ogledalo. Obično je uzbudljivo, zbunjujuće, a ponekad i strašno. Tada ne bi trebalo da iznenadi to što i poznate ličnosti imaju dvojnice koje nas teraju da se zapitamo. U nastavku je 30 poznatih ličnosti i njihovih dvojnika zbog kojih se pitamo ko je ko!

Verovatno ni poznatima nije bilo svejedno kada su videli slike ljudi iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošlosti koji neverovatno liče na njih.

Obično je uzbudljivo, zbunjujuće, a ponekad i strašno.

Verujete li u reinkarnaciju, kada vidite kako izgledaju dvojnici poznatih iz prošlosti? Ako pogledate fotografije na kraju ovog teksta, verujemo da ćete poverovati u istu.

Nikolas Kejdž i učesnik građanskog rata u Americi, čovek iz Tenesija neverovatno liče jedan na drugoga. Majkl Daglas i Džordž Vašington su identični da su mnogi pomislili da je reč o istoj osobi koja je fotografisana i čija je fotka provučena kroz filter.

Popularni američki zavodnik i pevač Justin Timberlake, neodoljivo podseća na jednog nepoznatog muškarca koji ima iste crte lica kao i on.

Dženifer Lorens, Leonardo Dikaprio, Džoni Dep, Kijano Rivs, Metju Mekonahi, samo su neki koji su se našli u sledećoj objavi. Pogledajte, te prosudite i sami:

A post shared by istorijat™ (@istorijat)

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.