Zašto žene ne vole dobre momke

Izvor: Dzungla.org, 06.Maj.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto žene ne vole dobre momke

Fenomen - Iako je fin, pažljiv i iskren muškarac garancija za miran i skladan bračni život, većina žena se na kraju odluči za loše momke.

Iako svaki muškarac ima vrline i mane, određene karakteristike kod nekih dolaze više ili manje do izražaja, pa se pripadnici jačeg pola najčešće dele na dobre i loše momke.  Stručnjaci za muško-ženske odnose navode sedam ključnih razloga koji objašnjavaju zašto dobri momci imaju slabiju prođu kod ženskog pola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << /> Previše dobro da bi bilo istinito Svaka žena misli da su dobri frajeri previše fini. Oni su toliko opterećeni željom da budu pravedni i pošteni prema svima da jednostavno zaborave šta je stvaran život. Prilično su stegnuti pravilima o lepom ponašanju i nikada ne bi uradili nešto neprikladno, a to, kažu stručnjaci, nije formula koja će im pomoći da pridobiju i zadrže partnerku.
Muškarci kao otirači S obzirom na to da dobri momci nemaju granice u svojoj dobroti, ponekad se čini da drugima služe kao otirači. Ovakvi muškarci često nemaju ni jasan cilj šta bi u životu, pa ih žene smatraju nezanimljivim potencijalnim partnerima.
Predvidljivi Za razliku od loših momaka, s kojima je zagarantovan nesiguran i buran život, dobrice uglavnom vode monoton i nezanimljiv život koji vremenom prerasta u rutinu u kojoj se sve može predvideti. U partnerskim vezama ne pokazuju inicijativu, nisu zabavni i energični, zato ih žene zaobilaze u širokom luku.
Nema izazova Svaka žena na muškarca gleda kao na izazov. Pripadnice lepšeg pola uvek žele nešto da izmene ili poprave na svom partneru - da ga odviknu od pušenja, alkohola, čestih izlazaka... Kada je u vezi sa dobrim frajerom nema tog izazova jer kod njega nema šta da se popravlja.
Strah od vezivanja Sa dobrim i zrelim momcima može se planirati ozbiljna budućnost, a u modernom dobu mnoge žene imaju strah od vezivanja i braka, zbog čega odustaju od veze sa takvim muškarcima.
Nisu šarmantni Loši momci se u neprijatnim situacijama uvek vade na šarm i uvek znaju šta treba da kažu, dok dobri muškarci često nisu baš vešti na rečima, zbunjiviji su i situacije u kojima se ne snalaze baš najbolje vrlo su česte.
Nisu zaštitnici Vekovima se misli da je jedna od glavnih muških uloga da zaštiti svoju partnerku, a žene tvrde da se kraj povučenih i finih momaka jednostavno ne osećaju zaštićeno.
(Izvor: Press)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.