Zašto ste me razapeli?

Izvor: Mondo, 14.Dec.2017, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto ste me razapeli?

Pevačica prvi put progovorila nakon rođenja kćerke i razvoda od njenog oca.

Pevačica Ana Nikolić 2017. će pamtiti po rođenju kćerkice Tare, razvodu od njenog oca Stefana Đurića Raste, i medijskom linču koji je doživela zbog težine u trudnoći.

Oglasila se Ana Nikolić: Ovo je moj životni poraz!

Ana je za "Informer" govorila na promociji svog novogodišnjeg nastupa u jednom beogradskom klubu.

"Sve vas više zanima kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izgledam, nego moj repertoar za Novu godinu. Da se razumemo, i ja sam mogla da izađem iz porodilišta i da me niko ne slika, ali sam htela da ispoštujem medije i onda su me svi razapeli. Nadam se da će paparaci prestati da mi kampuju ispred kuće," rekla je ona.

Nikolićeva je istakla da je od porođaja smršala 20 kilograma, i da smatra da su novopečene mame pod ogromnim, nepravednim pritiskom.

"Uz redukovanu ishranu i treninge sam smršala, ali nisam se preko noći ugojila pa ne mogu preko noći ni da se istopim. Mene publika voli i traži moje pesme, bez obzira na kilažu. Mnoge žene se ugoje u trudnoći, to ne znači da bi javnost trebalo da ih linčuje. Šaljete potpuno pogrešnu poruku budućim majkama," upozorila je ona.

Sa bivšim suprugom ostaće u dobrim odnosima, koliko zbog Tare, toliko i zbog posla...

"Sledećeg proleća izlazi moj novi projekat, radim ga sistematično i polako. Rasta će mi raditi većinu pesama, promeniću i imidž i biće to nešto sasvim novo," rekla je Ana za "Alo".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.