Zašto je Hasan udario Jelenu?

Izvor: Mondo, 14.Apr.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Hasan udario Jelenu?

Rediteljka tvrdi da je jedno ogovaranje bilo povod za svađu koja je rezultirala fizičkim sukobom.

Foto: YouTube

Hasan Dudić udario je Jelenu Golubović u vili Parova, manje od 24 sata nakon što se vratio u rijaliti koji je napustio zbog narušenog zdravlja.

Dudić je domaćoj štampi kazao da mu je Jelena "psovala decu i unučiće", terala ga da se krsti i vređala ga na verskoj i nacionalnoj osnovi. Međutim, ona priča drugu priču.

Povod za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sukob, kaže ona, bila je činjenica da su u Parove unete novine iz kojih je Atina saznala šta je Hasan pričao o njoj. Pevač je u petak kazao da zna ljude koji su joj plaćali za seks, da bi u subotu Atini rekao da je to sve "izvučeno iz konteksta" i izvinio se.

"Meni je posle u ostavi rekao da je sve to istina, a onda je opet pred ostalima ponovio da su, kao, laži objavljene u novinama. Podsetila sam ga šta mi je rekao nasamo i počeli smo da se svađamo", rekla je Jelena "Kuriru".

"Terao me je da se zakunem, pa sam i ja njega. Pominjao je moju majku, pa sam i ja pomenula njegovu decu. Počupao me je, mislila sam da se šali, a onda me je udario i pala sam sa stolice. Uplašila sam se, bolelo je. Govorio je da je bokser, mislila sam da zna da se ljudi koji leže na podu ne udaraju ni u ringu. Onda me je šutnuo", rekla je rediteljka.

Ona je rekla da će krivično goniti Dudića, ne zbog sebe, već zbog svojih majke i bake koje su pretrpele ogroman stres zbog celog incidenta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.