Zaskočila pevača na bini! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zaskočila" pevača na bini! (VIDEO)

Nije se mnogo bunio...

Enrike Iglesijas je čovek koji definitivno zna kako da napravi šou. Tokom nastupa u Kijevu prošle nedelje, španski "zavodnik" je ušao u pravi "klinč" sa jednom devojkom iz publike koja je pozvana da mu se pridruži na bini.

Njoj nije mnogo trebalo da "zajaše" pevača i obgrli ga nogama, jer verovatno u takvim situacijama ruke nisu dovoljne.

I dok se neko drugi možda ne bi snašao u datoj situaciji, Enrike je oberučke (bukvalno) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prihvatio ovaj intimni zagrljaj i još ju je sočno i poljubio u usta povrh svega!

Enrike u Areni, žene u transu! (FOTO, VIDEO)

Iglesijas je u srećno vezi sa bivšom teniserkom Anom Kurnjikovom s kojom je prošle godine dobio blizance. Pretpostavljamo da je ova lepotica već navikla da obožavanje koje Enrike dobija od svojih fanova, pa joj ovaj poljubac neće toliko smetati...



Izvor: YouTube/Live Concert

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.