Zarađuje mesečno 20.000 evra od sponzora - tvrdi da nema s*ks sa njima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zarađuje mesečno 20.000 evra od sponzora - tvrdi da nema s*ks sa njima! (FOTO)

Teško će joj poverovati...

U jednom delu svog života ona je marljiva studentkinja. U drugom je sponzoruša koju su "tatice" razmazile egzotičnim odmorima (posetila je Aziju, Grčku, Las Vegas...), skupim poklonima i izdašnim mesečnim džeparcima.

Kloe Hajams se nedavno otvorila o tome kako zarađuje 20 hiljada dolara mesečno bivajući povremena sponzoruša, ali tvrdi da sa svojim sponzorima nikad ne spava.

Kloe je nedavno imenovana za ambasadorku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sajta Seeking Arrangement, web stranice koja povezuje sponzore sa sponzorušama.

Hajams je takođe studentkinja preddiplomskih studija - studira psihologiju i neurologiju. Planira da postane klinički psiholog, za šta su potrebni i magisterijum i doktorat. S obzirom na to da će joj školovanje potrajati, odlučila je zaradi novac.

"Odlučila sam da posnem sponzoruša tokom letnih praznika pre početka studija jer sam bila zabrinuta oko novca i to mi se činilo kao atraktivna opcija", rekla je Kloe za Daily Mail.

18-ogodišnjakinja zahteva mjesečni "džeparac" između 1.600 i 3.300 dolara. Njeni sponzori obično joj plaćaju i putovanja oko sveta i skupe krpice. "Zauzvrat, pružam izvrsno druženje i viđam svakog svog sponzora između dva i četiri puta mesečno", kažeie dodaje kako to zavisi i o obavezama na fakultetu.

Kloe napominje kako se nema seks sa sponzorima.

"Svi su mi angažmani potpuno platonski i temelje se isključivo na druženju", tvrdi ona. "U budućnosti bih želela vezu, ali ne sa sponzorom."

Kaže i kako joj je takav životni stil "uveliko obogatio studentski život", od skupih poklona do toga da ne mora da radi duge smene u sumnjivim barovima, što smatra da bi bilo pogubno za njene studije.

Priznala je i kako roditeljima još nije rekla da je sponzoruša, ali to bi moglo da se dogodi posle članka o njoj. Otkako je izašao taj članak, i njen račun na Instagramu je zaključan.

Kaže kako je većina njenih prijatelja svesna što radi i podržava je. Dodaje da tipičan sponzor stiže iz Londona i ima između 35 i 50 godina i da radi u finansijama. Otkriva i da je svesna da se može dogoditi nešto strašno pa uvek pazi na to da su "bliski prijatelji znaju gde se nalazi i mogu je pratiti putem aplikacije Find My Friends".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.