Izvor: 011vodič.com, 28.Dec.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Započnite dan na najlepši način, evo koje blagodeti donosi orgazam ranom zorom

1. Lepši ten i jača kosa Orgazam tokom jutarnjeg seksa povećaće nivo estrogena u krvi, zbog čega dolazi do poboljšanja cirkulacije i smanjenja nivoa testosterona, što povoljno djeluje na vašu kožu i kosu.
2. Povećana plodnost Dokazano je kako učestali jutarnji seks poboljšava kvalitet sperme i povećava plodnost kod žena, što povećava izglede za oplodnju.
3. Prevencija kardiovaskularnih bolesti Studija na Univerzitetu u Belfastu pokazala je kako jutarnji seks protektivno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << deluje na zdravlje srca i krvnih sudova, posebno kod muškaraca. Jutarnji seks je dobra fizička aktivnost, a osim toga i smanjuje nivo kortizola, hormona stresa, koji inače povećava rizik nastanka infarkta.
4. Jačanje imuniteta Za vreme jutarnjeg seksa najveća je produkcija imunoglobulina A, a to su antitela koja organizam štite od infekcija. Ljudi koji redovno praktikuju jutarnji seks imaju i do 30 posto više nivoa imunoglobulina A u krvi.

The post Započnite dan na najlepši način, evo koje blagodeti donosi orgazam ranom zorom appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.