Zapalila je mini suknjom Los Anđeles

Izvor: Press, 11.Maj.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalila je mini suknjom Los Anđeles

Ni njen odlazak na ručak nije običan. Potrudi se Kim Kardašijan da i na tom običnom događaju bude primećena i provokativna. Televizijska zvezda je juče u Los Anđelesu uživala sa sestrom Kortni Kardašijan i prijateljem Džonatanom Cibanom u omiljenom restoranu.
foto: zena.blic.rs
U kožnoj suknji, kožnoj bluzi (i bez brushaltera) ušetala je Kim u restoran. Sandale za broj manje su njena >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dobro poznata navika pa ni ove bež koje vidimo na njoj nisu bile izuzetak od tog pravila.
 
Sandale "seku" noge 

 
Kim u koži je pokazala da je dijeta koju je držala poslednjih nekoliko meseci dala odlične rezultate. Možda Kim i nije savršene, možda ima celulit kao što su pokazale  fotografije nedavno snimljene u Meksiku (komentari o celulitu prate i ove njene slike na Instagramu), ali da je vdino srmšala, to ne može da se ospori.
 
Kim ne mari za celulit

 
Dvostrukoj mami odlično pristaje ovo "ol in blek" izdanje, a njena sestra Kortni je izabrala jednu daleko ležerniju kombinaciju (cipele na njoj su sjajne!).
 

 
Jedini muškarac u ovom društvu bio je, poput Kortni, u jednoj kežual varijantni. Dvoje ljudi najbližih Kim Kardašijan možda su juče u restoranu sumirali utiske o prethodnim burnim nedeljama.
 

 
Kim je posle povratka starom seksi imidžu (koji se desio pre mesec dana) izazvala veliki skandal paparaco fotkama iz Meksika, podigla prašinu intervjuom koji je dala u emisiji Elen Dedženeris i izazvala interesovanje pojavljivanjem na Met Gal,i nedavno u Njujorku.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.