Zamalo da popije batine?

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo da "popije" batine?

I to sve zbog "dugačkog jezika"

Fanovi Sinana Sakića nasrnuli su na Jelenu Karleušu, tvrdi "Kurir".

Pevačica je pre tri nedelje, dok se vraćala s nastupa u inostranstvu, u avionu srela Sinana, kog je često prozivala u Zvezdama Granda. Ona je prva prišla folkeru i započela razgovor.

"Tada joj je on rekao: 'Pa, sestro moja, šta mi to radiš? Zar ti da me tako blatiš? Otkad to moje pesme ne valjaju za tebe?'", rekao je izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za "Kurir" koji se zatekao na licu mesta.

ZVEZDE GRANDA: Žestoke prozivke! (VIDEO)

"Sinana je mnogo pogodilo to što je JK u Zvezdama Granda javno govorila da je Sakićeva, ali i muzika celog Južnog vetra džiberska i seljoberska. To joj je zamerio, ali se ona nije dala. Ponavljala je da je od svog mišljenja ne odustaje, ali da nikako nije htela da ga uvredi. Dok su oni diskutovali, u razgovor su se umešali momci koji su sedeli u njihovoj blizini, pa je situacija brzo došla na ivicu incidenta. Njih četvorica su ljubitelji Sinanove muzike, pa su napali Karleušu. Svašta su joj govorili, bili su brutalni prema njoj. U jednom momentu je delovalo kao da će doći do tuče, u kojoj bi verovatno Karleuša izvukla deblji kraj. Tada smo Sinan i ja smirili situaciju i zamolili momke da se udalje, kako ne bi nastao haos u avionu. Tako je Jelena, na sreću, izbegla batine", tvrdi ovaj izvor.

Izgleda da JK mora da počne da pazi čiju muziku vređa pred kamerama...

Seksi video srpske pevačice u britanskim medijima!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.