Zaigrao se, pa pomislio da je igrač

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zaigrao se, pa pomislio da je igrač"

Voditeljka Happy televizije raskinula veridbu nakon 18 dana

Voditeljka Jovana Jeremić raskinula je veridbu s Vojislavom Miloševićem, jer ju je, navodno, prevario, piše domaća štampa.

Jeremićeva je, navodno, otkrila da je njen verenik, nedugo nakon postavljanja pitanja da se uda za njega, uplovio u romansu s drugom devojkom.

"Jovana je od dobro obaveštene osobe u koju ima veliko poverenje dobila prepisku svog sada već bivšeg dragog i dotične devojke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jovana je shvarila da je Vojislav u paralelnoj vezi od trećeg dana njihove romanse, nije čekala ni minut, odmah je raskinula veridbu s Vojislavom, bez razmišljanja", rekao je za "Alo" neimenovani izvor blizak voditeljki.

Jeremićeva je potvrdila da je prekinula svaki kontakt s političarem, i dodala da će joj vreme provedeno s njim ostati u lepom sećanju.

"Prema meni je bio zaista dobar i galantan, ali niko ne treba toliko da se zaigra da pomisli da je veći igrač od igrača", rekla je Jovana i dodala da "Vojislavu želi sve najbolje, a ona će se već snaći".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.