Izvor: Njuz.net, 31.Mar.2023, 12:29

Zahvaljujući sistemu tri koverte čovek uvek ima koverte u kući

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeZEMUN, 31. mart 2023, (Njuz) – Zemunac, koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman, uspeo je zahvaljujući sistemu tri koverte da za samo tri meseca dođe to toga da u kući uvek ima tri koverte. On u izjavi za Njuz navodi da dok nije počeo da primenjuje ovaj sistem u kući nikada nije imao više jedne koverte.
– Za ovaj sistem je veoma važna stroga disciplina jer ako u nekom trenutku popustite veoma lako vam se može desiti da ostanete sa samo dve koverte u kući. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Kada dobijete platu odmah kupite dve koverte i sklonite ih sa strane. Idealno bi bilo da u kući već imate jednu praznu kovertu u kojoj možete da držite ove dve, jer time znatno skraćujete ceo postupak i ranije dolazite do momenta u kom u kući uvek imate tri koverte ali to nije presudno, bitno je samo da čim dobijete platu kupite dve koverte – objašnjava ovaj Zemunac.
– Druga stvar koja je od krucijalnog značaja jeste da ne trošite koverte na bilo šta, odnosno da sve što inače čuvate u kovertama sada čuvate u samo jednoj, najviše dve koverte. Na taj način vam sve ostale koverte ostaju slobodne i možete ih ostaviti sa strane. Moram da dodam da sam u tako kratkom vremenskom roku došao do toga da uvek imam tri koverte zahvaljujući roditeljima koji su mi u početku pomogli tako što su mi tokom prva dva meseca davali po jednu kovertu – istakao je naš sugrađanin.
On je napomenuo da su sve koverte koje ima u kući uvek prazne pošto od plate ne može ništa da uštedi jer dosta novca troši na kupovinu koverti.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.