Zadruga: PESNICOM udario devojku u glavu!

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadruga: PESNICOM udario devojku u glavu!

Takmičar rijalitija je momentalno diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja.

U programu uživo rijalitija Zadruga na televiziji Pink, nastao je pravi haos kada je Crnogorac Vladimir Tomović pesnicom udario Aleksandru Subotić u glavu!

Nakon verbalnih prozivkikoje mu je takmičarka uputila, Tomović je odlučio da fizički napadne učesnicu rijalitija. Tokom gužve koja je nastala oko njih dok su jedni pokušavali da ga spreče da je povredi, Vladimir je uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se otrgne i pesnicom iz sve snage udari Aleksandru u slepoočnicu.

Dok su jedni pokušavali da pomognu Aleksandri koja je pala na klupu i plakala, drugi su, zajedno sa obezbeđenjem, pokušavali da obustave dalje napade Crnogorca.

ODVRATNO!

Nakon ovog incidenta, Veliki šef je doneo momentalnu odluku da Vladimir zbog agresivnog ponašanja bude odmah diskvalifikovan i samim tim izbačen iz rijalitija.

Aleksandra Subotić je pre ulaska u rijaliti već bila u bolnici zbog povreda koje joj je po njenoj tvrdnji bio naneo bivši dečko Aleksandar Čabarkapa.

Vlasnik Pinka odustao od OVE strašne ideje! ANKETA

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.