Zabranjena reklama polugole Marise Miler

Izvor: S media, 16.Jun.2010, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjena reklama polugole Marise Miler

Kalifornijska lepotica Marisa Miler je pre dve godine snimila reklamu za popularnu video igricu "Guitar Hero". Sporni video spot u kom atraktivna Amerikanka divlja po kući u donjem vešu, peva, izvija se na trosedu i svira gitaru, te u brushalteru i gaćicama bije po bubnjevima, nikada nije stigao do malih ekrana, a Marisa je okarakterizirana kao "previše seksi i preterano žestoka i vruća" za televiziju.

Ova 31-godišnja lepotica i anđeo Viktoria Sikreta mami muške uzdahe od kada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su je sa svega 16 godina, sasvim slučajno, na ulicama San Franciska otkrila dva italijanska modna agenta. Nakon što joj je majka rekla da za školu uvek ima vremena, ali za posao ne, mlada Marisa je sela na avion za Italiju i započela karijeru, na radost i opšte veselje muškaraca širom sveta. Njeno ime je redovno na svim listama najpoželjnijih i najlepših žena, nosila je revije, snimala brojne editorijale i reklamne kampanje, a ove je godine proglašena najseksipilnijom ženom sveta prema globalnom izboru FHM-a.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/WISjXiFixmY?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerWISjXiFixmY", "ytplayerWISjXiFixmY", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: Index.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.