Zaboravite Kajli! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite Kajli! (FOTO, VIDEO)

Australijska pevačica se "proslavila" zbog grudi koje prkose gravitaciji!

Možda niste čuli za Tinu Arenu (48), australijsku pevačicu, glumicu i producentkinju. Njene fotke sa nastupa na dodeli ARIA nagrada obišle su svet!

Tina je nastupila sa grupom The Veronicas i pevačicom Džesikom Muboj, ali sve oči bile su uprte u njen dekolte koji je prkosio gravitaciji!

Grudi pevačice su već dobile i sopstveni Twitter nalog, koji je, verovatno na njenu intervenciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ubrzo obrisan.

Tina je inače 2009. postala prva osoba iz Australije koja je dobila francuski orden koji dodeljuje predsednik, 2011. proglašena je za najuspešniju australijsku pevačicu svih vremena, prodala je više od deset miliona nosača zvuka širom sveta i objavila je 11 albuma.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.