Za ove znakove maj je izuzetno težak mesec: Udahnite duboko...

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 15:34

Za ove znakove maj je izuzetno težak mesec: Udahnite duboko...

Ostalo nam je nešto više od polovine meseca, pa ako ste se zapitali da li ste baš vi na tapetu kosmosa ovih dana, imamo odgovor. Za pojedine znakove Zodijaka, maj će biti izuzetno naporan i težak mesec.

Ako ste rođeni u znaku Raka, Škorpije i Jarca, pa - duboko udahnite.

To ne mora da znači da je to jedan opšti haos u mesecu, ali za Raka, Škorpiju i Jarca, izazovi će biti očigledni. A opet, ovo su veoma otporni astrološki znaci i ne znači da to ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da podnesu, ali...

Neka vam najveća uteha bude to što će se veći deo vaših problema dogoditi u prve dve nedelje maja koje su već iza vas.

Imamo mnogo Jupiterove energije koja dolazi u maju, i iako bi to moglo biti ono što nam može pomoći, to je takođe ono što pojačava negativ, ako ga iskusimo.

Jupiter u Biku i Jupiter u kvadratu sa Plutonom, su tranziti koji mogu potencijalno da poremete tri prethodno pomenuta znaka. Ono što možemo očekivati za ovo vreme je oluja pre tišine. Ovde učimo velike lekcije, i ako želimo da pređemo na drugu stranu, moramo da prihvatimo taj put koji nas vodi tamo, jer bi to moglo na kraju biti prisilno ili zaista 'mračna noć duša.'

Sa Jupiterom u konjunkciji čvora kao glavnim uticajem na nas ovog meseca, mnoge stvari će se svesti na ideju prihvatanja. Ovo je mesec ispunjen isceljenjem i zatvaranjem, ali toliko tog zatvaranja zavisi od naše sposobnosti da se prilagodimo i prihvatimo.

Ponovo ćemo imati taj izbor – ako nam nešto smeta, možemo da uradimo jednu od tri stvari: možemo to da prihvatimo, možemo to da odbacimo i uradimo nešto povodom toga, ili, ne možemo ništa da uradimo i ostanemo jadni. Uvek je na nama, a to je jedna stvar koju će mnogi od nas "dobiti" tokom maja 2023.

Rak (21. jun - 22. jul)

Iako preterana osetljivost neće poslužiti vašim ciljevima ovog meseca, možda ćete pribegavati svojim starim trikovima, misleći da će to i dalje raditi. To znači biti tvrdoglav pred izazovom koji zahteva akciju, ili se namerno udaljiti od odgovornosti koja zahteva vaše prisustvo. Možda ćete izvući nekoliko pasivno-agresivnih poteza koji će biti očigledni i otežavati ljudima u vašem životu koji zavise od vas da budu pametni umesto detinjasto buntovni.

Maj je za rast i lečenje, a možda ste otporni na promene, koje bi na kraju mogle da uguše vaš rast i odvedu vas u ćorsokak. Kako Merkurov tranzit ide direktno, možda ćete se osećati jasnije nego ranije u mesecu, a to će vam pomoći da se vratite na pravi put. Držite se onoga što znate i briljirate u tome, radije nego da se šalite i ometate svoj napredak.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Jupiter u Plutonu će vas naterati da mislite najgore o sebi, jer vam se čini da ste iskopali neku staru ranu i sada jedino o čemu možete razmišljati je kako ste je stvorili, kako ste uradili ovu strašnu stvar i kako treba da platite za svoju grešku. Obično ne volite da krivite sebe ni za šta, ali čini se da krivica preuzima kontrolu nad tokom prve dve nedelje maja. Možda bude lakše kada Merkur krene direktno od druge polovine maja.

Od posebno uznemirujućih događaja, mlad Mesec u Biku ćete shvatiti lično, i možda ćete biti toliko neraspoloženi da ćete osećati da ne zaslužujete da sanjate velike snove. Ceo mesec ćete se samosabotirati i zaobići ćete velike mogućnosti za izlečenje. Zaustavite se, udahnite i shvatite da od sebe pravite negativca kada to niste. Prestani da se ponižavaš, Škorpijo.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Ono što vas najviše muči tokom maja je to što svi oko vas izgledaju tako bezbrižno i srećno, a eto vas, osećate se dole na "smetlištu" zbog svog ljubavnog života. Imaš priliku da izlečiš svoj život tokom ovog meseca, a opet, čini se da te mnogi tranziti Venere neprestano podsećaju da nisi na mestu gde si se zamišljao ... pre svih tih godina.

Sažaljevate sami sebe, ali ovo ne delite ni sa kim jer ne želite da privučete pažnju zbog toga što ste jadni. Vaša nesposobnost da se izrazite ne jenjava nakon što Merkur krene direktno, u stvari, koristite tu energiju Bika da sebi iskopate još dublju rupu. Sve ovo može da prođe, i treba da radite na lečenju svoje duše, umesto da obraćate previše pažnje na sve ono što verujete da vam nedostaje. Ništa vam ne nedostaje osim hrabrosti da se ponovo osećate dobro, a to je u vašoj moći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.