Za dva dana kreće katastrofa: Pomračenje u znaku Škorpije nam donosi prekid odnosa

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 18:15

Za dva dana kreće katastrofa: Pomračenje u znaku Škorpije nam donosi prekid odnosa

Već petog maja imamo pun Mesec i pomračenje u znaku Škorpije, koje sem opozicije sa Suncem, gradi opozicije i sa retrogradnim Merkurom i Uranom iz znaka Bika.

Dani pre i posle pomračenja i punog Meseca doneće pojačanu energiju, napetost u nama i oko nas i mnoge situacije koje će krenuti ka kulminaciji.

Veliki nedeljni horoskop: Vodolije dolaze do ljubavne raskrsnice, Ribama se vraća prošlost – opet

Pun Mesec i pomračenje možemo osetiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na dubokom unutrašnjem nivou – kroz potrebu da neke situacije ili osobe isečemo iz života, da se oslobodimo toksičnih obrazaca funkcionisanja i odnosa koji nam donose više štete nego koristi.

Ova tri horoskopska znaka u maju očekuje priliv novca sa svih strana

Dani oko punog Meseca i pomračenja su dani isključivosti, krajnosti, pojačane posesivnosti i ljubomore, dani neugodne komunikacije, pojačanog nerazumevanja, ali i dani velikih i naglih preokreta u nama i oko nas.

A šta očekuje svaki horoskopski znak, detaljno pogledajte u VELIKOM MESEČNOM HOROSKOPU SUPER ŽENE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.