ZVEZDA JE ROĐENA! Maca iz serije Sabrina postala popularnija od glumaca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA JE ROĐENA! Maca iz serije "Sabrina" postala popularnija od glumaca!

Prošetala je crvenim tepihom!

Crna maca sa belom šarom je prošetala glamuroznim crvenim tepihom u Holivudu.

For the next week, please only talk to me about Salem walking the red carpet for Chilling Adventures of Sabrina pic.twitter.com/7wU44n8tYE

— Rachel Paige (@rachmeetsworld) 20. октобар 2018.

Popularni hit iz devedesetih godina “Sabrina, veštica tinejdžerka” vraća se na male ekrane, ali kao dugometražni film. Upravo je održana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << premijera u Holivudu, a glavna zvezda večeri je svakako bila maca Salema, koja je pozirala na crvenom tepihu.

Appreciation tweet for the fact that they had the cat who plays Salem walk the red carpet for the caos premiere omg what a STAR pic.twitter.com/tTdIKzJAos

— kim 🥀 (@redvelvetross_) 21. октобар 2018.

U početku je izbor mace iznenadio ljubitelje originalne serije Sabrina, koji su se zavetovali na svoju lojalnost animiranoj Salemi. Međutim, izgleda da je nova Salem brzo osvojila srca ljudi koji su joj udelili mnoge komplimente.

Scenarista i tvorac serije "The Chilling Adventures Of Sabrina" Roberto Agire Sakasa prvi put je predstavio macu na svom nalogu na Tviteru još u februaru.

Ladies and gentlemen, meet #Greendale’s latest resident. All hail, Salem! #sabrina, #netflix pic.twitter.com/XZ1dNPgvja

— RobertoAguirreSacasa (@WriterRAS) 09. фебруар 2018.

Kako pišu strani mediji, ona nema ime, već se samo zove "mačka".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.