ZVANIČNO: Ona je njegov plus jedan!

Izvor: Mondo, 31.Jan.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Ona je njegov "plus jedan"!

Bivša neće biti srećna zbog ovoga...

Iako se zabavljaju samo nekoliko meseci, Selena Gomez i The Weeknd (pravo ime Abel Tesfaje), su izgleda ozbiljni u namerama da svima pokažu kako je njihova veza "prava" stvar.

Uprkos tome što ove godine pevačica nije nominovana za Gremija, Abel je odlučan da je drži pored sebe, pa je već rezervisao da ona bude njegov "plus jedan" na spisku za žurku nakon dodele nagrada, prenosi "TMZ".

Oni tvrde da je muzičar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << takođe tražio od organizatora Gremija da Selena sedi pored njega, a s obzirom na to da je do sada osvojio već dva, The Weeknd je jedan od glavnih izvođača te večeri.

Bilo bi nezgodno da se i njegova bivša devojka manekenka Bela Hadid pojavi, pošto je jasno stavila do znanja da nije srećna zbog ovog odnosa kada je Selenu prestala da prati na Instagramu...

Kakav skandal, vidite mi guzu! (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.