Izvor: Press, 26.Apr.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORICA I KEMIŠ DOZVOLILI ZLATI DA UGRADI SILIKONE, a pre toga su joj postavili USLOV: Ovako ona sada izgleda! (FOTO)

Sada je savršena - rekla je Zorica o svojoj naslednici.
Bračni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš podržali su svoju ćerku Zlatu da estetskim putem uveća grudi, a sada su obrazložili i zbog čega.



Naime, Zorica i Kemiš otkrili su da su Zlati ipak postavili jedan uslov pre nego što su joj dozvolili da ode pod nož.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />



- Sa nama se konsultovala pre nekoliko godina i onda smo mi rekli da ćemo je podržati u tome, ako ostavi pušenje. Ostavila je cigarete, skoro tri godine uspešno i onda je samu sebe častila. Sada je savršena - rekla je Zorica i dodala:




- Zašto se ne postavlja pitanje kada neko promeni zube iz estetskih razloga? Svi podrazumevaju da je to urađeno zato što je zdravlje u pitanju ili slično. Danas je to higijena izgleda, ako nešto fali, može da se popravi. Mislim da je to danas sasvim normalno - izjavila je pevačica.



Nastavak na Press...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.