ZOLA DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE! Prekršio STROGA PRAVILA rijalitija! Odmah se oglasio Veliki šef!

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:54

ZOLA DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE! Prekršio STROGA PRAVILA rijalitija! Odmah se oglasio Veliki šef!

U Belu kuću je stiglo još jedno pismo Velikog šefa a njime su zadrugari ali i gledaoci obavešteni da je Lazar Čolić Zola diskvalifikovan.
Zadrugari, s obzirom na to da Zola danima ne poštuje osnovna pravila života u Zadruzi, boravi sve vreme u apartmanu u koji je svima strogo zabranjen ulazak, ne učestvuje u programu, ne pojavljuje se u emisijama, odnosno krši sva pravila ovog rijaliti programa, doneli smo odluku da bude diskvalifikovan. RTV Pink ce odmah preduzeti sve pravne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mere i tužiti Zolu, a na sudu ćemo prema ugovoru koji je potpisao potraživati 50.000 evra. Ukoliko Zola nije prisutan ni na ovom sastanku, Miona kao vođa će ga obavestiti da je diskvalifikovan i da odmah mora da napusti Zadrugu. Veliki sef – pisalo je u pismu Velikog šefa.
Evo kako je to izgledalo.


The post ZOLA DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE! Prekršio STROGA PRAVILA rijalitija! Odmah se oglasio Veliki šef! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

VRIŠTALA, HOĆE ZA NJIM! Miljana ZAJECALA – TEŠKO podnela Zolinu DISKVALIFIKACIJU! Zadrugari nisu mogli da je smire!

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020

Lazar Čolić Zola diskvalifikovan je iz “Zadruge” zbog upornog nepoštovanja pravila življenja u Beloj kući.. Veliki šef obavestio je sve da je Zola diskvalifikovan, a zadrugari su odmah otišli da mu jave.. Ovo je najteže palo njegovoj devojci Miljani Kulić, koja je odmah briznula u plač...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.