ŽIVOTNA DRAMA VODITELJKE Ana Mihajlovski operisala tumor na dojci

Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVOTNA DRAMA VODITELJKE Ana Mihajlovski operisala tumor na dojci

Ana Mihajlovski je napipala izraslinu između grudi i pazuha zbog čega je hitno otišla kod lekara koji je utvrdio da je potrebno odmah ukloniti masu.

Voditeljki je tumor pre desetak dana izvađen na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, a nakon operacije dobila je histopatološki nalaz i otkrveno je da je reč o dobroćudnom tumoru.

- Mogu samo da kažem da je Onkologija klinika s najboljim i najdivnijim osobljem na svetu. Nekoliko doktora tamo spasava živote >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa takvim žarom i osmehom da nemam reči. O sestrama tek da ne govorim, predivne su. Mada se raspadaju od posla, uvek su na usluzi pacijentima - ispričala je Ana Mihajlovski za "Hit" koji prenosi da je Ana, kada je saznala da je u pitanju dobroćudni tumor, plakala od sreće.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Drama voditeljke: Ana Mihajlovski operisala tumor!

Izvor: Svet plus, 20.Sep.2017

Popularna voditeljka Ana Mihajlovski pre desetak dana operisala je tumor na dojci, a nakon svega dobro se oseća...Ana Mihajlovski nedavno je napipala izraslinu između grudi i pazuha zbog čega je hitno otišla kod lekara koji je utvrdio da je potrebno odmah ukloniti tumorsku masu. Voditeljki je tumor...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.