ZGROZILI CEO SVET! Pokupovali sve zalihe mesa iz prodavnice - sada se plaše za SOPSTVENI ŽIVOT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZGROZILI CEO SVET! Pokupovali sve zalihe mesa iz prodavnice - sada se plaše za SOPSTVENI ŽIVOT! (VIDEO)

Gde je granica?

Bračno par Markot iz Kanade našao se na udaru kritika nakon što je snimak koji ih prikazuje kako kupuju sve zalihe mesa u jednoj kanadskoj trgovini postao viralan. Kažu da su im zbog toga ljuti internetski korisnici počeli da šalju čak i pretnje smrću.

Na snimku se vidi kako par puni dvoja kolica do vrha stotinama kilograma mesa.

"Svima su se hvalili kako su se osigurali, a nisu mislili na ljude kojima zbog njih neće ostati ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kupe. Smejali su se u prodavnici i govorili da se nadaju da će sve to moći da plate", rekao je jedan od kupaca koji se zatekao u trgovini u tom trenutku.

"Bilo mi je žao prodavaca. Videlo se da su i oni zgroženi", dodao je on.

Nakon što je video postao viralan, internet je ubrzo saznao da se radi o Denu Markotu i njegovoj supruzi. Kažu da se sada boje za svoje živote.

"Svi znaju ko sam i zato odlazim odavde. Dobijam pretnje smrću i ne javljam se na telefon. Rođena majka me se stidi", rekao je Markot za kanadski Kastanet.

Rekao je da je zbog lošeg mentalnog stanja preterano reagovao na situaciju s koronavirusom i da nije očekivao ovakvu reakciju javnosti.

"Besplatno sam nudio usluge preseljenja tokom velikih požara u prošlosti. Sada se toga niko ne seća", rekao je i napomenuo da je posle incidenta donirao 1.000 dolara lokalnoj banci hrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.